Salam Ramadhan

Dah lama aku x menulis kat blog aku ni, maklumlah lepas je pindah rumah baru, xde network connection so xde la aku nak mengisi masa senggang dengan memblog or buat mentenet dan mengoogle bende ntah hapehape ntah, kat opis pon cume sesekali ada masa usya paper and blog2 favourite aku, mengulas mengenai isu sebat sekarang nie, nak tergelak jugak aku bila mantan perdana menteri tetiba plak memilih undang-undang syariah untuk dilaksanakan secara menyeluruh kat negara kita ni, dulu x nak sekarang nak plak..baru hang tahu kecantikan undang-undang Allah tuh, dan satu lagi yang kelako bila menteri dalam negeri Hishamuddin Hussien Onn plak kate xde tukang sebat syariah, ape kata bagi aku aje lah yg sebat..huhuhu, macam susah sangat je nak cari tukang sebat syariah kalau betul la memang xde...ini dah sampai kes negara ni, kita kekurangan tukang sebat syariah kat malaysia, buat la macam kita masa nak cari angkasawan negara tuh.. (Sapa ntah sruh cari angkasawan)...so pikir2 lah ye...Menteri2 pon bleh buat statement CERDIK macam tuh...maklum la rakyat ni kurang PANDAI, so hg cakap la ape2 pon...x kesah..up to you...

Comments

Popular posts from this blog

[Khas Wanita] Gangguan Seksual Dan Apa Boleh Dilakukan Jika Menjadi Mangsa?

Apa itu subsidi?

Bagaimana cara untuk memandu Kereta Transmisi Manual. How to Drive a Manual Transmission Car