...Evolusi...

Salam..

dah seminggu sy tak update blog nie, bukan takde info atau cerita yang nak dikongsi, banyak info yang disimpan..tapi tiada masa nak post ke blog..Ini bukan diary yer..cuma nak simpan apa2 info yang mungkin boleh dikongsi..Petikan buku terbaru yang dibaca x dapat lagi post kan sebab baru baca separuh..bila mengingat kan pasal buku nie..teringat le ade orang yang pernah bertanya ..."suka membaca novel ker?".."ape lah..x menarik betul hobi"..tapi ada sesuatu yang buat saya mula nak berani kan diri berkongsi dengan apa yang saya baca selama ini, dan melihatkan perkara - perkara yang berlaku di dalam negara, dari isu politik mahupun sosial masyarakat seperti mengingatkan cerita-cerita yang saya pernah baca sebelum ini, seolah2 saya dah dapat melihat sesuatu evolusi...

Politik - (Perempuan Politikus Melayu)
Sultan dan perlembagaan - (saasatul ibaad)
Sejarah - (1515, 1511 (Kombat))
Seni Muzik - (Advencer Si Peniup Ney)
kelahiran anak Indigo - (Detektif Indigo)
Pergerakkan kebangkitan islam - (Tuhan manusia)

dan lain-lain...jadi jangan le berkira dengan buku yer...

Comments

Popular posts from this blog

[Khas Wanita] Gangguan Seksual Dan Apa Boleh Dilakukan Jika Menjadi Mangsa?

Apa itu subsidi?

Bagaimana cara untuk memandu Kereta Transmisi Manual. How to Drive a Manual Transmission Car